TINE RIIS ANDERSEN & NATALIE SLOTH RICHTER

TINE RIIS ANDERSEN & NATALIE SLOTH RICHTER

TINE RIIS ANDERSEN & NATALIE SLOTH RICHTER

Tine Riis Andersen er grundlægger af TRA ART som har eksisteret siden 2015. Hun laver fotocollager, som er baseret på øjebliksbilleder af sine omgivelser, som hun så efterfølgende sætter sammen digitalt. Hun arbejder med farver og med at fremme fortællinger samt stemninger i et billede. Collagerne er placeret indenfor et melankolsk, mystisk og eftertænksomt univers.

Tine har senest udstillet på ArtSur i La Victotria, Spanien og på LemoArt Gallery i Berlin. Hun er desuden kunstner hos Artoteket.

www.tracollageart.dk

 

Natalie Sloth Richter er danser og koreograf, uddannet fra Trinity Laban Conservatoire for Music and Dance i London.

Hun arbejder som freelance danser med base i London og har senest optrådt for BitterSuite på Royal Opera House (UK) og BAM (New York City). Koreografisk interesserer hun sig for at skabe værker der nedbryder afstanden mellem publikum og performer, og som undersøger hvad der kan opstå når rammer og perspektiver ændres.

Natalie finder stor inspiration i at arbejde tværkulturelt og tværfagligt med kunstnere fra andre discipliner og hendes dansepraksis har indtil nu ført hende til lande som Spanien, Italien, Belgien, Sri Lanka og USA.

www.openroof.co.uk

www.natalieslothrichter.com